Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 22. februar 2014, 21:14

Vi har allerede fået Google Maps og Google Earth. Nu går IT giganten skridtet videre med Projekt Tango.

Med projekt Tango, vil Google via specielt designede smartphones kortlægge hele verden i 3D, og det bliver os der skal gøre det, hvis projektet bliver en realitet.

Via indbyggede sensorer og kameraer kan de specielt designede smartphones der på nuværende tidspunkt er produceret, lave detaljerede 3D modeller i realtid.

Der findes lige nu 200 af de nye smartphones, der vil blive tilbudt udvalgte udviklere verden over. Men mon ikke der kommer flere?

Med disse smartphones kan man blandt andet lave en 3D model af ens hus, ens gade eller måske operaen i København. Og det vil man samtidig få mulighed for at dele med andre. Her med vil man kunne opbygge en enorm 3D model.

Du kan læse mere om Project Tango via linket.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.