Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 11. februar 2014, 15:34

The LEGO Movie eller på Dansk Lego Filmen - et klodset eventyr, er så står en succes, at Warner Brothers allerede arbejder på efterfølgeren.

Filmen er den mest populære i USA i år, og indbragte i premiere weekenden 380 millioner danske kroner.

Som det ser ud nu planlægger Warner Brothers at komme med en ny Lego fil mindst hvert andet år. Og der vil være så mange figurer og så mange forskellige historier man kan skabe.

The LEGO Movie kommer også som PC og konsol spil den 14. februar. Vi kan roligt regne med at de kommende film også tager springet over på PC og konsol, så det tyder på at der er meget godt i vente.

George Clooney, Matt Damon og Bill Murray som man finder i filmen The Monuments Men, havde nok ikke regnet med at blive slået af en omgang Legoklodser ;-)


Link: DR


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.