Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 8. februar 2014, 14:45
Den russiske efterretningstjeneste FSB overvåger og indsamler alt datatrafik under OL i Sochi, der officielt blev skudt i gang fredag under en står åbningscermoni.

Det er det russiske overvågningsprogram SORM, der har været under udvikling helt tilbage i KGB tiden. Efterretningstjenesten har under OL fået udvidede beføjelser af det russiske kommunikationsministerium.

Så pas på hvad du skriver, sender og deler hvis du er i Sochi. For efterretningstjenesten opfanger det hele. Alt for at opnå en høj sikkerhed og undgå terrorangreb og hackere.

Det er ikke kun elektronisk at der er en høj sikkerhed i Sochi. Der er bogstavlig talt lagt en jernring om den olympiske by.

Link: DR


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.