Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 5. januar 2014, 09:08SDU tager nyt udstyr i brug for at afsløre skjulte smartphones

På Syddansk Universitet har de taget nyt udstyr i brug for at stoppe snyd under eksamen. Det er mobilskannere, som eksamensvagterne allerede tager i brug har i januar måned.

De nye scannere vibrerer hvis der er en mobiltelefon eller smartphone inden for rækkevidde. Man mistænker nemlig studerende for at surfe på deres smartphones under eksamen, for på den måde at få hjælp til opgaverne.

Hvis en studerende tages med en tændt mobil eller smartphone, er det bortvisningsgrund.

De nye mobilskannere fungerer i bedste spion stil, hvor signalet bliver stærkere og stærkere jo tætter man kommer på en mobil eller smartphone.

De studerende er ikke glade, og Danske Studerendes Fællesråd mener at Universiteterne bør have tillid til de studerende, og at de ikke smugler smartphones ind til eksamener.

Så pas på til eksamen, uanset om du vil snyde eller ej. Husk at slukke din smartphone.

Link: DR


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.