Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 14. december 2013, 21:48

Et hold ingeniørstuderende fra Cornell University, har via to kustomiserede 3D printere, været i stand til at printe højttalere der virker.

De var i stand til næsten uden problemer både at printe de magnetiske, ledende og plast delene. De endte op med kun at skulle samle to enheder for at have en komplet højttaler.

Det første de studerende afspillede med deres nye højttaler, var de seneste State of the Union take, afholdt af præsident Barack Obama.

3D print oplever en enorm udvikling, og man kan printe rigtig mange ting. Men der er langt til at 3D print kan benyttes til komplekse print i stor skala og i en egentlig masseprodukton.
Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.