Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 11. december 2013, 22:30





MSI fortæller at deres nye MSI S20 Slider 2 ultra portable bærbar, nu er på vej i butikkerne. Der er tale om en let sag der kun er 19,8 mm høj og vejer 1.16 kilo.

Den bygger over Intels fjerde generation af Intel Core i5 processorer. Den har en 11.6 tommer IPS skærm med LED baggrundsbelysning. Opløsningen på denne multi touch skærm er 1920 x 1080 pixel.

Der er indbygget Inteh HD grafikkort, mSATA til SSD med kapacitet på op til 128GB, kortlæser, højttalere, Gbit netkort, WiFi med b/g/n, Bluetooth, mini HDMI, USB 3.0, mulighed for op til 8GB DDR3 hukommelse samt et 3 cellers batteri.

MSI har ikke oplyst en officiel pris på den nye MSI S20 Slider 2 ultra portable bærbar.

Den tidligere S20 model med 4GB hukommelse og 128GB SSD koster cirka 7700 DKK til reference. Eneste forskel på de to er reelt, at den ældre S20 benytter en tredje generations Core i5 processor.





Link: MSI


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.