Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 10. december 2013, 17:01

Det er ikke kun i den virkelige verden af efterretningstjenester foretager overvågninger. Nye lækkede dokumenter viser også, at de har været meget aktive i de populære online spil som blandt andet World of Warcraft.

Deamerikanske og britiske efterretningstjenester har haft agenter oprettet i flere online spil, her i blandt World of Warcraft og Second Life i jagten på terrorister.

Det er et scenario man har set i flere film, hvor terrorister og skurke kontakter hinanden via online spil. Noget som efterretningstjenester tager alvorligt.

Det skulle have været muligt for efterretningstjenesterne at opfange kommunikationen mellem andre.

Der har været så mange medarbejdere fra de hemmelige efterretningstjenester, at det endda har været nødvendigt at oprette en enhed til at koordinere de mange hemmelige spillere.

Så pas på hvad du siger eller skriver, der er øjne og øre alle steder :-)


Link: Jyllands-Posten


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.