Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 6. december 2013, 20:38
Forbes forudset, at Microsofts Windows Phone styresystem er mere udbredt end Apples iOS inden der er gået tre år.

Den forudsigelse bygger på flere facts. I Europa og mellemøsten har Windows Phone haft en fremgang på 48 procent fra år til år.

Salget af Nokia Lumia smartphones er esteget med hele 366 procent det seneste år i USA, hvilket langt overgår andre platforme.

Og i takt med at flere producenter begynder at lancere Windows Phone smartphones, vil salget stige yderligere. I dag sidder Nokia på 90 procent af markedet, men både Samsung og ZTE vil også satse på Windows Phone.

Og hvis Microsoft kan få hul igennem, og få solgt konceptet til erhvervslivet via mobil adgang til Office 365 og deres cloud løsninger, så kan det gå rigtig hurtigt.


Link: SoftPedia


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.