Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 5. december 2013, 16:01
Den 1. december rundede den virtuelle valuta Bitcoin en værdi på 1200 US dollars. Nu er den virtuelle valuta kommet i modvind, og bliver nu handlet til under 1000 US dollars for en Bitcoin.

Det pludselige og kraftige fald skyldes, at den kinesiske regering har meldt ud, at de ikke anser Bitcoin for en reel valuta, og samtidig har gjort det forbudt for den finansielle sektor i Kina at udføre transaktioner med Bitcoin.

Den kinesiske efterspørgsel på Bitcoin er en af de ting der har fået kursen til at stige kraftigt. Nu sælger kineserne ud af Bitcoin igen.

Bitcoins blev introduceret i 2009, hvor 10.000 Bitcoins ikke kostede mere end 25 US dollars. I løbet af 2013 er den virtuelle valuta virkelig steget meget, og det har fået flere til at snakke om hvornår boblen springer. Det er måske ved at ske nu?

I Norge skal man allerede betale skat af fortjeneste på Bitcoins, og i Danmark er Skatterådet til at se på lignende tiltag i Danmark.


Link: DR


Tilsvarende tråde

Benyttede tags


Bitcoin, valuta


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.