Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 3. december 2013, 22:12
Intel planlægger at udfase to af deres quad core Ivy Bridge processorer. Det er Core i7-3820QM og i7-3720QM processorene ved henholdsvis 2.7GHz og 2.6GHz.

De to Ivy Brige processorer må simpelthen lade livet for de nyere Haswell processorer. Det vil være muligt at bestille de to Core i7-3820QM og i7-3720QM processorer hos Intel frem til den 27. juni, hvor efter de sidste ordre vil blive produceret.

Hvilke Haswell processorer der skal overtage efter de to Ivy Bridge er der ingen informationer om. Det kan også være at Intel ikke kommer med nye Haswell i den fobindelse, men blot skærer ned på Ivy Bridge.


Link: TechPowerUp


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.