Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 21. november 2013, 16:30
Grand Turismo skaberen Kazunori Yamauchi tror at Gran Turismo 7 kan komme til Playstation 4 spilkonsollen i 2014, da spil udviklingen til den nye konsol er langt lettere end til Playstation 3.

Gran Turismo spil serien er populær, men til Playstation 3 har der været forsinkelser, da udviklingen er stødt ind i problemer.

Playstation 3 versionen af Gran Turismo 6 skulle optimeres hele vejen igennem til konsollen, for at få det til at virke. Det er ikke nødvendigt til Playstation 4. Det er rigtig godt nyt må man sige :D

Kazunori Yamauchi har også store forventinger til Playstation 4 versionen af Gran Turismo 7, som han mener får et kæmpe lødt i forhold hvad vi normalt ser.

Det er i forbindelse med sin optræden i TV programmet Top Gear, at Kazunori Yamauchi har udtalt sig omkring det kommende Gran Turismo 7.

Link: Softpedia


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.