Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 10. november 2013, 21:27
Galaxy har allerede tidligere taget markedet med storm med deres overclockede custom HOF grafikkort.

Galaxy har allerede et kommende GeForce GTX 780 Ti HOF grafikkort under vejs. Det bygger over et hvidt print og har en dual slot køle løsning som deres eksisterende GeForce GTX 780 HOF kort, der kom tilbage i juni måned.

De to grafikkort vil tilsyneladende ligne hinanden til forveksning. GeForce GTX 780 Ti HOF grafikkortet der på ingen måde benytter NVIDIAs reference design, forventes at komme sidst i november måned eller først i december måned.

Der er ingen informationer om forventede clock hastigheder, hverken på grafik chippen eller på hukommelsen. Det bliver spændende at se hvad Galaxy har i ærmet, og om det bliver markedets hurtigste GeForce GTX 780 Ti grafikkort.


Link: HardwareLuxx.de


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.