Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 10. november 2013, 20:49
Ifølge forlydender fra Bloomberg, arbejder Apple på to nye iPhone smartphones med større skærme. De to smartphones kommer desværre først i anden halvdel af 2014 od fra de oplysninger der er på nuværende tidspunkt.

Der skulle være tale om skærme på enten 4,7 eller 5,5 tommer, hvilket må siges at være en del over deres nuværende iPhone modeller.

Der har tidligere være forlydender om større skærme i Apples iPhone modeller, noget der desværre ikke er kommet endnu.

At der er tale om andel halvdel af 2014, tyder på at det bliver iPhone 6 der får en større skærm, og ikke en ny eller opdateret model. Det ville ellers være nemt for Apple at komme med en ny model baseret på en eksisternede, bare med en større ramme og skærm. Men med samme indmad.

Men den nuværende iPhone 5s smartphone sælger lige nu over alt forventning, og Apple har været nødt til at skrue op for produktionen.

Til gengæld er produktionen af den billige iPhone 5c model stort set sat på vågeblus. Den sælger bare slet ikke.
Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.