Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 1. november 2013, 15:31
ADATA lancerer en ny kompakt USB flash drev, der giver smæk for skillingerne. ADATA DashDrive Durable UD311 vejer blot tre gram og måler 2,5 centimeter i længden og 8 mm i højden. Og på trods af det lille størrelse, er læsehastigheden firedoblet i forhold til forgængeren.

Det nye ADATA DashDrive Durable UD311 flash drev kan overføre op til 85MB/s ved læsninger og kommer med en kapacitet på henholdsvis 16GB og 32GB. Priserne er henholdsvis 99 DKK og 179 DKK.

Med i pakken får man UFDtoGO, der er et software program fra ADATA, til at vedligeholde og opdatere personlig data, når man er på farten.

De to nye ADATA DashDrive Durable UD311 flash drev er allerede på vej ud i butikkerne. Designet, tjaah det kan man diskuttere.


ADATA er en af verdens største leverandører af RAM moduler og USB flash hukommelse. De har også SSD og en stribe andre RAM produkter i deres sortiment.


Link: ADATA


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.