Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 17. oktober 2013, 07:23
Cooler Master har sendt et nyt CM Storm Trigger-Z gamer tastatur på gaden. Det benytter mekaniske kontakter, og alle taster kan programmeres med op til fem forskellige profiler og 75 macroer. De gemmes i tastaturets indbyggede 128KB hukommelse.

Tastaturet har multimedia taster, mulighed for at disable Windows tasterne, og så er der lyd tilslutninger til headset.

Cooler Master CM Storm Trigger-Z kommer med både Cherry MX Brown, Cherry MX Red og Cherry MX Blue kontakter. I alt kan 64 taster trykkes ned samtidig, men det er vist ikke så tit man har behov for så mange ;-)

Cooler Master har ikke oplyst en officie listepris på det nye CM Storm Trigger-Z gamer tastatur, og der er heller ikke noget om hvornår vi får det at se i butikkerne.

Cooler Master har oprettet et micro site til tastaturet:

http://www.cmstorm.com/en/products/keyboards/triggerz/
Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.