Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 1. oktober 2013, 20:37
For en lille uges tid siden havde vi på Tweak.dk en test klar af Intel Core i7 4930K, der er den midterste af deres nye Ivy Bridge-E lineup af CPUer. I dag skal vi have et kig på den største mand i flokken, nemlig Intel Core i7 4960X, som er det allerypperste, du kan få indenfor CPUer i dag.

Og med det sagt, så er der selvfølgelig også nogle forskelle, der gør, at Intel Core i7 4960X er at foretrække frem for Intel Core i7 4930K.

Spørgsmålet er så, om det det er noget, man kan retfærdiggøre at bruge næsten 3000 kroner ekstra på. Det vil vi selvfølgelig kigge nærmere på i denne test. Meget i denne test vil selvfølgelig være det samme som i testen af Intel Core i7 4930K, men der vil selvfølgelig være nogle forskelle.
Link: Test af Intel Core i7 4960X Ivy Bridge-E CPU

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3879…vy_Bridge-E_CPU


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.