Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 8. september 2013, 11:30


I morgen mandag den 9. september kommer OCZ med en ny Aeon SSD serie, der er målrettet high performance computing markedet.

OCZ Aeon SSD er en 3,5 tommetr enhed, der benytter Non-Volatile Memory og har en SAS interface. OCZ har ikke oplyst mange detaljerede specifikationer omkring Aeon, men fortæller dog at Aeon vil kunne levere svartider samt læse og skrive hastigheder på højde med DRAM samt kapaciteter som man ser der ved normal storage.

OCZ næver heller ikke hvilke kapaciteter der kommer, men vi forventer at der bliver tale om SSD enheder med kapaciteter op til flere TB. Så må vi se om det holder stik. Og prisen den bliver høj!

OCZ har tidligere fremvist et Æon SSD drev, vi formoder er det, der er endt med at være Aeon. Æon blev fremvist på CeBit messen i 2012, hvor det havde en kapacitet på op til 64GB.

Link: OCZ

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3862…_Aeon_SSD_serie


Tilsvarende tråde

Benyttede tags


Aeon, DRAM, HPC, OCZ, OCZ Technology, SSD


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.