Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 31. august 2013, 19:57


Som mange sikkert allerede ved er Blizzard igang med at udvikle deres næste skud på stammen - Hearthstone: Heroes of Warcraft.Hearthstone er et F2P (free to play) CCG (collectible card game), og som genren antyder går det ud på at bygge stærke decks som man kan udfordre sine modstandere med. Hvis man tidligere har spillet World of Warcraft vil man sagtens kunne genkende mange af de forskellige væsner der er på kortene, og de har hver især deres egne styrker og svagheder som giver mulighed for nogle meget interessante komboer.Man vælger først én af ni classes, som hver har nogle specielle evner tilknyttet, og bygger så videre på sit deck herfra.

Der kan vælges imellem Rogue, Priest, Warrior, Warlock, Mage, Druid, Hunter, Shaman og Paladins.

Hearthstone er allerede i beta men vi må her i Europa stadig vente på at kunne prøve det, da betaen kun er for spillere i Amerika indtil videre. Blizzard har dog sagt at vi også kan forvente en beta-test for os i Europa.
Link: Blizzard (beta sign-up)


http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3857…oes_of_Warcraft


Tilsvarende tråde

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.