Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 17. august 2013, 21:41


Cooler Master er klar med et nyt CM Storm Mech Aluminium Gaming Keyboard. Det benytter Cherry MX Red mekaniske taster og har en overflade af aluminium.

CM Storm Mech Aluminium Gaming Keyboardet har en indbygget 32 bit 72MHz CPU til at eksekvere macroer.

Det er muligt at benytte alle taster til macroer, og man kan gemme op til fem forskellige profiler, som man nemt kan skifte mellem via funktions tasterne. Hver af de fem profiler har support for op til 75 macroer.

Der er indbygget lyd tilslutninger og USB porte. Selve toppen af aluminium kan fjernes hvis man ikke ønsker den. og der er fuld LED baggrundsbelysning.

Cooler Master har ikke nævnt en officiel listepris eller en dato for hvornår deres CM Storm Mech Aluminium Gaming Keyboard er at finde i butikkerne.

Link: Cooler Master


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.