Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 16. august 2013, 15:26


I det vigtige asiske marked, er væksten i tablet salget gået kraftigt ned. Tablet markedet var ellers spået en eksplosiv vækst, men i Kina som eksempel er salget kun gået op med lidt over 3 procent over det seneste kvartal og 5 procent siden første kvartal.

Flere analytikere havde ellers spået en tre ciftet vækst over de næste år, men der skal en stor ændring i markedet til at opfylde disse forudsigelser.

Det er specielt Apple der ikke har stor fremgang, og faktisk har de tabt markedsandele til de ofte billigere Android tablets.

En del at skylden for det sløve salg er også, at de såkaldte phablets er blevet mere og mere populære, og at forbrugerne køber store smartphones i stedet for små tablets.


Link: Fudzilla


http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3849…en_gaaet_i_staa


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.