Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 15. august 2013, 12:15


Vinderne af Dota 2 turneringen, The International 3 der afholdes Benaroya Hall i Seattle i USA, har kunnet sætte ikke mindre end 7,8 millioner ind på bankbogen.

Det er de fem medlemmer af klanen Alliance, der blandt andet sponsoreres af Razer, der kan dele de mange millioner.

I alt var der penge præmier for mere end 16 millioner under The International 3, der startede den 3. august.

Svenske Alliance spillede over for vinderen af mesterskabet i Season One og nummer to i Season Two, Na’Vi fra Ukraine, og vandt konkurrencen, som blev spillet som bedst af fem, med den mindst mulige marginal på tre mod to. Godt gået drenge :-)

Det var en utrolig kamp, hvor vi var oppe imod hård konkurrence, og det er en skam, at der blev nødt til at være en taber, men heldigvis var det os, der gik af med sejren, udtaler Alliance,

Det her er den største dag i vores professionelle karriere og en helt fantastisk dag for de mange millioner eSports-fans over hele verden, som deler dette øjeblik med os.

Link: Razer

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3848…ota_2_turnering


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.