Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 20. juli 2013, 18:06


Amerikanske Swiftch har været nødt til at trække deres H220 vandkøling tilbage fra markedet i USA. Det sker på baggrund af en henvendelse fra Asetek, der påpeger at Swiftech bryder to af deres gældende patenter med H220 vandkølingen.

Asetek har krævet et forbud mod både import og salg. Swiftech har trukket H220 tilbage, men mener ikke at den bryder med deres patenter.

Men for at undgå en længerevarende sag, har de samtidig spurgt Asetek om en pris for at må benytte de to patenter, noget Asetek dog har afvist.

Swiftech vil fortsætte med at sælge H220 vandkølingen i alle andre lande undtagen USA, og vil fortsætte med at yde support på H220 i USA.
Link: Swiftech

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3832…koeling_tilbage


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.