Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 18. juni 2013, 14:57


Supercomputeren Milkey Way 2 er netop blevet kåret som verdens hurtigste supercomputer. Den bygger over ikke mindre end 48.000 Intel Xeon Phi co processorer og 32.000 Intel Xeon processorer.


Milkey Way 2 supercomputeren, der netop er blevet kåret og der med ligger øverst på den officielle Top500 liste over super computere, er i stand til at yde 54,9 PFlops, hvilket er langt mere end de andre øverst på toplisten.


Det er første gang siden 1997 at et system udelukkende baseret på Intel processorer indtager førstepladsen, så Intel er naturligvis meget glade for udnævnelsen.


De mange processorer har til sammen 3.120.000 cores, så der er nok at gøre godt med. Systemet kører med Kylin Linux distributionen.


Milky Way2 står hos National University of Defense Technology i Kina.
http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3814…ar_Intel_Inside


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.