Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 9. juni 2013, 13:53


Under Computex har QNAP fremvist deres kommende TQS 4.0 styresystem til NAS bokse. Det nye styresystem fungerer også som mediecenter applikation, og kan forbinde flere mobile platforme. Der er blandt andet Qsync værktøjet, der gør det muligt at synkronisere ens multimedie filer på tværs af forskellige platforme og forskellige brugere og brugergrupper hvis man ønsker det.

Applikationer som Qfile, Qmusic, Qphoto, Qmanager og VMobile er integrerede, samtidig med at der er en række andre fikses og forbedringer. Der er desuden mulighed for at hente op mod 100 andre applikationer ned via styresystemet.

QNAP har ikke nævnt hvornår vi får det nye styresystem at se på cers QNAP NAS bokse.

Link: QNAP

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3807…tyresystem_frem


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.