Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 12. marts 2013, 13:37


Den helt nye Plextor NGFF SSD er i stand til at overføre helt op til 700MB/s ved læsninger. Det er et Solid State Drev beregnet til kommende ultrabooks.

Plextor NGFF SSD måler 42 x 22 mm og har et PCI Express 2.0 x2 interface. Drevet benytter en Marvell 88SS9189 controller og benytter hurtig triple level cell NAND flash hukommelse.

Kapaciteten på Plextor NGFF SSD er 128GB og 256GB. Som nævnt er hastigheden op til 700MB/s ved læsninger mens den for skrivninger er 550MB/s.

Plextor NGFF SSD skulle komme på markedet samtidig med de kommende ultrabooks baseret på Intels 4. generation af Haswell processorer.

Link: Hardware.info

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3708…e_op_til_700MBs


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.