Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 3. marts 2013, 17:01


Siden Apple toppede tilbage i september måned sidste år, med en aktie pris på den rigtige side af 700 US dollars, er det stort set kun gået ned af bakke.

I dag skal man betale 430 US dollars for en aktie, og det er selv om regnskaberne stadigvæk viser fremgang.

Det store fald skyldes tvivlen i markedet omkring Apples iPhone, og om Apple sælger nok af den ellers så populære smartphone.

Eksperter inden for branchen frygter at nedturen vil fortsætte for Apple, med mindre IT giganten finder på noget nyt og lægger strategien om.

En række af de seneste produkter fra Apple har også haft fejl, som man tidligere aldrig ville have set på deres produkter. Og det kan være med til at skubbe til det ry Apple ellers har haft.

Link: Børsen

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3697…e_synker_dybere


2

søndag, 3. marts 2013, 17:35


"En række af de seneste produkter fra Apple har også haft fejl, som man tidligere aldrig ville have set på deres produkter. Og det kan være med til at skubbe til det ry Apple ellers har haft."

Helt sikkert, man må sige at efter deres guru er gået bort.. Så ser det ud til at Apple snart er i fritfald..


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.