Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 18. december 2012, 13:10


I fredags kom Apples nye iPhone 5 smartphone i handlen i Kina, og det var en bravende succes. Fra fredag og frem til søndag, blev der solgt 2 millioner iPhone 5 smartphones.

Det er Apples bedste salg i forbindelse med en lancering af en ny smartphone i Kina. De positive tal fra Kina har også sat en stopper for Apples rutsjetur på børsen.

For at Apple kan få en fremadrettet succes i Kina, er det vigtigt for Apple, at de før en aftale med et af de helt store teleselskaber i Kina. Men salget på 2 millioner iPhone 5 smartphones har overgået alle forventninger, og er godt nyt på det rigtige tidspunkt for Apple.

Link: Euroinvestor

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3594…tte_salgsrekord


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.