Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 13. december 2012, 06:24


Gabe Newell fra Valve har nu officielt annonceret, at Valve kommer med deres egen spilkonsol. Det er en såkaldt Steam Box, som allerede blev omtalt for snart et år siden.

Det er en lille PC baseret boks med en Linux installation, der er designet specielt til Steam applikationen og deres Steam Big Picture.

Den kommende Steam Box er et samlet system med begrænsede opgraderingsmuligheder. Steam Boxen skal ses som en alt i en løsning, og den skal være med til at kombinere en spilkonsol og en PC i stuen.

Gabe Newell fra Valve, har ikke oplyst prisen og de nøjagtige specifikationer på den kommende Steam Box. Men den lille spilkonsol kan allerede være klar i begyndelsen af næste år.

Link: kotaku.com

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3585…egen_spilkonsol


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.