Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 10. december 2012, 08:18


Næste år vil Apple trække deres produktion tilbage til USA. Apple CEO Tim Cook har udtalt at virksomheden vil bruge 100 millioner US dollars på at få produktionen af deres Mac computere tilbage til USA, og at man vil indgå samarbejde med lokale virksomheder om produktionen.

Efter denne udmelding fra Tim Cook, benyttede HP lejligheden til at annoncere, at de allerede får deres computere produceret i USA.

Udmeldingen af Apple omfatter i første omgang kun deres Mac computere, og ikke smartphones og tablets. Apple er blevet kritiseret for at få deres produkter produceret i Kina, da det koster amerikanske arbejdspladser.

Link: rockcenter.nbcnews.com

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3579…tilbage_til_USA


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.