Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 9. december 2012, 20:44


iNPUT er navnet på det nye interaktive magasin, der udelukkende findes på tablets. Det kan hentes i App Store hvis man har en iPad, og på Google Play, hvis man har en Android tablet. Magasinet, der er det første gadgetmagasin man kan hente gratis, indeholder det samme som de fleste købemagasiner; anmeldelser, nyheder, stortests og features om alt, hvad der rør sig indenfor gadgets – artiklerne er krydret med video og andre multimediefunktioner.

”Vi tror på, at den store interesse, der er for gadgets og forbrugerelektronik generelt, gør at der er brug for et gratis magasin af denne type på det danske marked,” siger Torben Vognsen, der er chefredaktør på iNPUT.

iNPUT kommer en gang om måneden – nummer 1 kom i slutningen af november, og nummer 2, som er et julenummer, kommer i midten af december.

Skulle du have fået lyst til at læse iNPUT, kan du hente det til iPad her:
https://itunes.apple.com/dk/app/input-magazine/
id581280263?l=da&mt=8

Og til Google tablets her:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inputmag.input.free
&feature=search_result&rdid=com.inputmag.input.free&rdot=1

Bemærk i øvrigt, at iNPUT kun kan hentes til tablets, og altså ikke kan hentes til telefoner eller computere.

Link: VR-Zone.com

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3579…ave_af_AppStore


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.