Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 4. december 2012, 16:49


Mens Facebook oplever en mindre tilbagegang, stormer det amerikanske online sociale medie Pinterest voldsomt frem. Faktisk med en vækst på over 1000 procent.

Pinterest.com er allerede så populær i USA, at mediet kun bliver overgået af Facebook og Twitter. I resten af verden er Pinterest.com dog mere ukendt, og her er siden den 38 største set ud fra alle hjemmesider, hvor de i USA ligger nummer 15 for alle sider.

Pinterest.com havde i juli 27 millioner besøgende, hvor Facebook til sammenligning havde 1.5 milliarder. Så der er stadigvæk lang vej endnu, men hvis resten af verden får øjnene op for Pinterest kan det gå hurtigt.

Pinterest er fungerer på den måde, at man slår indhold op på ens opslagstavle, som andre så kan se og følge med i. Pinterest bygger rigtig meget på billeder, og det indhold, der bliver slået op vises også på forsiden af Pinterest.

Link: DR

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3572…st_stormer_frem


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.