Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 1. december 2012, 19:54


Det står nu klart at AMDs Radeon HD 8000 serie baseret på Sea Islands arkitekturen, kommer efter alt at dømme ikke på markedet før i andet kvartal næste år.

En annoncering i december måned, med en release i første kvartal 2013 har ellers tidligere været nævnt, men nu ser det hele ud til at være rykket nogle måneder.

Man kan have lov at håbe, at AMD Radeon HD 8000 kortene med Sea Islands, bliver at finde på CeBit messen i Hannover 2013. Men det ser ikke lovende ud.

Der er endnu ingen detaljerede informationer om AMDs Sea Icelands grafik chip, men da der er tale om et generationsskifte, kan vi som tidligere forvente højere hastigheder og nye features.

Link: Fudzilla

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3569…0_serien_i_2013


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.