Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 12. oktober 2012, 09:33


De mange klager har fået Apple til at kræve en endnu højere kvalitetssikring under produktonen af deres iPhone 5 smartphone. Det fik i første omgang flere tusinde Foxconn medarbejdere til at strejke.

Der er gang i produktionen igen, men i et langt lavere tempo end før. Det sker for ikke at ridse siderne af rammen på iPhone 5, noget den sorte model er specielt er følsom over for.

Flere medier har omtalt problemet med iPhone 5, der er langt mindre modstandsdygtig over for ridser sammenlignet med iPhone 4. Noget der nu også rammer produktionen, da anodisering af aluminiums rammen ikke er kraftig nok.


Link: EB

http://www.tweak.dk/nyheder2.php?id=3500…gaar_ned_i_gear


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.