1

torsdag, 1. september 2016, 07:55


Hej

Wifi er stoppet med at virke på min kones Sony Z3 compact.
Når den scanner efter netværk kan den ikke set nogle netværk heller ikke selv man står lige ved siden af routeren.
Problemer opstod for et par dage siden, og hun mener at fejlen skete efter en updatering til hendes mobil, men hun er ikke sikker fordi hun ikke bruger sin mobil til surf og mail, men kun foto, sms og ringe.

Mit spørgsmål er nu, er der nogle måder at finde ud af om det er en hardware eller software fejl, som gør at hendes mobil ikke kan se nogle som helst netværk?

Jeg har prøvet at lave en reset af hele mobilen tilbage til fabriskindstillinger, men intet held her.
Problemer er der stadig, selv under opsætningen man skal igennem, når man sætter mobilen op som ny.
Den står den scanner efter netværk men den kan intet se.

Hardware: Intel Core i7 4790K 4Ghz Haswell REFRESH, Asus Z97-PRO, Kingston HyperX FURY White Series 16 GB (1866 MHz), Asus R9 390, Samsung 840 EVO 250GB SSD, 2 TB WD Green HD, Noctua NH-D15, 2x140mm, PSU (500 W, Platin): Superflower SF-500P14FG, Fractal Design R5, Windows 10 Pro.

2

torsdag, 1. september 2016, 10:41


Hejsa
Jeg har osse 1 Z3, og løste problemet ved at nulstillle netværk og sætte den til at søge igen, så forsvandt probllemet.

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

3

torsdag, 1. september 2016, 11:53


Hejsa
Jeg har osse 1 Z3, og løste problemet ved at nulstillle netværk og sætte den til at søge igen, så forsvandt probllemet.

Mvh
Sam

Tak for dit svar, det vil jeg prøve når konen kommer hjem.

Hardware: Intel Core i7 4790K 4Ghz Haswell REFRESH, Asus Z97-PRO, Kingston HyperX FURY White Series 16 GB (1866 MHz), Asus R9 390, Samsung 840 EVO 250GB SSD, 2 TB WD Green HD, Noctua NH-D15, 2x140mm, PSU (500 W, Platin): Superflower SF-500P14FG, Fractal Design R5, Windows 10 Pro.

puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

4

torsdag, 1. september 2016, 14:18


Hvis det er din udbyders router ikke din egen prøv at genstarte routeren virkede sidste gang jeg havde problemer med en YouSee router som en bærbar ikke vil komme på :wacko:


5

torsdag, 1. september 2016, 14:23


Har
Hvis det er din udbyders router ikke din egen prøv at genstarte routeren virkede sidste gang jeg havde problemer med en YouSee router som en bærbar ikke vil komme på :wacko:



Er prøvet.
Jeg har prøvet at genstarte min router fra Hiber og det hjalp ikke.
Det skal lige siges at hendes mobil heller ikke kan se naboernes netværk (3 stk.)

Hardware: Intel Core i7 4790K 4Ghz Haswell REFRESH, Asus Z97-PRO, Kingston HyperX FURY White Series 16 GB (1866 MHz), Asus R9 390, Samsung 840 EVO 250GB SSD, 2 TB WD Green HD, Noctua NH-D15, 2x140mm, PSU (500 W, Platin): Superflower SF-500P14FG, Fractal Design R5, Windows 10 Pro.

puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

6

torsdag, 1. september 2016, 15:40


Har
Hvis det er din udbyders router ikke din egen prøv at genstarte routeren virkede sidste gang jeg havde problemer med en YouSee router som en bærbar ikke vil komme på :wacko:



Er prøvet.
Jeg har prøvet at genstarte min router fra Hiber og det hjalp ikke.
Det skal lige siges at hendes mobil heller ikke kan se naboernes netværk (3 stk.)


Hvilken router har du fået fra Hiper?

Jeg har selv deres Netgear virker fint med Apple, Android m.m men har du deres Segemfuck (Segemcom) skal du ha den byttet den virker ikke med dvs. forskellige enheder den sendte det min far ved en fejl selv om de havde skrevet Netgear på ordrebekræftigelsen.


7

torsdag, 1. september 2016, 16:27


Hejsa
Jeg har osse 1 Z3, og løste problemet ved at nulstillle netværk og sætte den til at søge igen, så forsvandt probllemet.

Mvh
Sam


Har gjort det sådan som denne guide her viser:
https://www.spark.co.nz/help/mobile-data…-sony-xperia-z/

Men det virker desværre ikke. Den kan stadig ikke se nogle netværk.
Nogle andre ideer?

Hardware: Intel Core i7 4790K 4Ghz Haswell REFRESH, Asus Z97-PRO, Kingston HyperX FURY White Series 16 GB (1866 MHz), Asus R9 390, Samsung 840 EVO 250GB SSD, 2 TB WD Green HD, Noctua NH-D15, 2x140mm, PSU (500 W, Platin): Superflower SF-500P14FG, Fractal Design R5, Windows 10 Pro.

8

torsdag, 1. september 2016, 18:35


det lyder som det problem iphone 4 havde hvor hvis den blev for varm så døde wifi modulet :-/
hvis en genstart og en reset af router og telfon nætværk ikke virker så ville jeg hive fat i der hvor du har købt telefonen :-)

Fx 8320 | Asus R9 280x | ASUS M5A97 EVO 2.0 | 8 gb G.Skill ARES 1866 MHz cl9 | 120 gb samsung 840 evo ssd
Canon 700d - Røde videomic go

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.