Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 22. april 2015, 17:47


Hej jeg har lige fået en ny Cat B15Q som køre med Android 4.4.2 og min gamle telefon er en Nokia 3720c (ved godt den er gammel) men nu skal jeg jo meget gerne have mine kontakter og sms over på den nye, og det kan jeg ikke finde ud af, så mit håb er at der er nogle herinde der kan hjælpe mig.

mvh

Jacob :wacko:


2

onsdag, 22. april 2015, 21:24


på de fleste mobiler er der en mulighed for at gemme kontakter på SIM og x antal sms'er

ved hvordan på en SE og Samsung men ved ikk lige hvordan på en Nokia, men prøv at søg på det via google så skulle der jo gerne dukke noget op :)


3

onsdag, 22. april 2015, 22:33


Du kan rigtig nok smide kontakter over på simkortet fra din Nokia, men prøv lige at gå ind under indstillinger, for jeg ved at Nokia kan synkronisere kontakter til andre telefoner. Mener også at Android telefoner har den funktion, spørgsmålet er så om den kan snakke sammen med Nokia.

Jeg ved ikke om det virker med en Cat B15Q, men det er da værd at prøve.


4

torsdag, 30. april 2015, 08:07


Ja du kan smide det over på simkortet!! Det burde være nok..


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.