Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 6. marts 2015, 16:50


Hej.
Jeg har en Nokia N8-00 mobiltelefon, og vil gerne kunne gå på netbank og borger dk, men når jeg søger på google får jeg meddelelsen at min browser ikke kan oprette forbindelse til webstederne, har også prøvet at hente appen mobilpay via google play og microsoft, dog uden held, da jeg er en ældre dame på 76 og ikke så teknisk, vil jeg spørge om der er nogen her inde der ved hvor jeg kan gå hen og få det ordnet?jeg bor i Hvidovre
Jeg har E-mail på telefonen, og nokia suite på min Pc. men nu har jeg prøvet alt, og tror at det er mine instillinger der er noget galt med, for jeg har nok rodet for meget.
På forhånd tak
Mvh Anrobi


2

fredag, 6. marts 2015, 17:08


Kort fortalt: Din telefon er for gammel til at understøtte nye applikationer (apps).
Din telefon er ikke en smartphone som sådan, og hvis du vil tilgå den slags sider og apps, så skal du skifte den ud til en ny model.


3

fredag, 6. marts 2015, 20:12


Mange tak for svaret.


4

fredag, 6. marts 2015, 21:59


Et godt råd.. Skal du investere i en smartphone, der er brugervenlig, er iPhones sagen for dig :) Android er mere frit til at blive formet hos brugeren, mens iOS (iPhone styresystemet) er mere forudbestemt og yderst enkelt at bruge :)

TWEAK.DK :rules:

5

lørdag, 7. marts 2015, 10:12


Der må jeg give Michael ret. Hvis man ikke er specielt teknisk anlagt, og bare skal have en telefon der virker 100% uden de store dikkedarer, så er iphone sagen. De er dyre, men du får brugervenlighed for pengene.


6

søndag, 8. marts 2015, 17:34


Tak skal i have for svarene.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.