Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 30. januar 2014, 17:41


Som Android bruger er det pænt irriterende at bruge en iPad, når man er vant til den tilbageknap som sidder ved siden af home rigtig meget, specielt når man surfer på dette. Kan man få en app som kan lægge en knap nederst i hjørnet af skærmen, sådan at man kan bruge en iPad på næsten samme måde som en Android hvad det angår, sådan at man ikke skal trykke alle mulige forskellige steder på skærmen alt efter hvad man nu har gang i, når man gerne vil tilbage til forrige side/funktion, men har et fast sted at trykke tilbage som Android har. Har forsøgt at finde en uden held.

www.stormeren.dk

Få nyeste opdates omkring mine projekter på facebook sitet "Stormeren"

2

torsdag, 30. januar 2014, 18:21


Det tvivler jeg på man kan, men i iOS kan du gå tilbage i stort set alle apps ved at slide fingeren fra kanten af venstre side af skærmen mod højre kant.
Og det samme gælder self også når du skal gå frem igen. Så er det fra højre side mod venstre.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.