Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 3. november 2013, 20:27


Hej folkens, nerds of all ages - hil Jer thi I ved hvad jeg ikke ved. :thumbsup:

Jeg skal roote min Toshiba-tablet, har søgt på diverse fora og sidder stadig og klør mig grundigt hudløs i nakken over dette projekt. :wacko: :what:

Jeg vil have en anden, mere arbejdsvillig, type android-OS på, så jeg kan bruge f.eks Google Play-apps på tabletten.


Now.. This is where I am..: #1


Hvad pokker stiller jeg op? Jeg har læst mig til, at jeg skal have et program på min pc, SDK og ADT og skal fingere med noget ADB.

Her er det så jeg bliver svimmel og konfus, som en tørsthungrende vandrer i Saharas ørken. Jeg ser fatamorgana og alt det der, men det hjælper mig ikke nærmere mit mål. :boxed:

...Help please?


2

lørdag, 9. november 2013, 20:26


Android SDK manageren indeholder adb (shelladgang til enhed), og adb alene leveres som regel sammen med root programmet.

I alle tilfælde skal enhedens driver/utilities installeres (specifikke drivere til enheden på nær storage og kort) og adb+root kan bruges.
SDK'en (inkl ADT, Android Development Tools) er ikke nødvendig for alle enheder. (fx. mototools, et andet root program).

For at installere en anden ROM eller et andet OS kan det også være nødvendigt at unlocke enhedens bootloader (fx. Asus tf300T), dog er det ikke altid nødvendigt for rooting alene. Her udbyder produventen en speciel fil til unlocking. Bemærk at de ikke tillader fjernelse af denne update, da installationen af denne påvirker garantien (på trods af knas og modsigelser i dansk lovgivning ift. amerikansk)

Rooting, samt ADB kræver også at USB-Debugging er sat til på enheden (Via indstillinger > udviklerindstillinger), da ADB giver adgang til enhedens linux shell (Android er bygger på Linux).

Mit tip er at læse op på ADB og de Linux kommandoer du kan bruge via ADB, her er Google nok din allerbedste kammi. Hvis du kan lege med linux terminalen i forvejen er du godt rustet i al fald, ellers bliver du nok hvis du skal have SteamOS til den tid :D

AMD FX 6300
8 GB Crucial DDR3-800
Gigabyte 970A-DS3P
AMD Radeon R9 270X

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.