1

lørdag, 16. marts 2013, 10:07


Ved I hvordan det kan være, at når jeg uploader et klip fra min Iphone 4s til YT, så kommer den fint nok ind på min kanal, men man kan ikke søge efter klippet. Altså, klippet er ikke offentligt, selv om jeg selvfølgelig har valgt det skal være det.

For at få det til at virke, skal jeg ligge klippet over på min computer og derfra uploade det til YT. Så kan andre sagtens søge efter det og finde det. Men ikke når jeg uploader direkte fra mobilen.

WINDOWS 7 64
CORSAIR SSD FORCE SERIES 3 120GB
INTEL CORE I5 2500K 3.30GHZ 6MB S-1155
ASUS P8P67 DELUXE B3 P67 S-1155 ATX
8GB CRUCIAL DDR3 BALLISTIX TACTICAL 1600MHZ
GIGABYTE GEFORCE GTX 580 1536MB
CORSAIR TX 750W
XIGMATEK DARKNIGHT CPU KØLER
AOC 24"

2

lørdag, 16. marts 2013, 15:11


Prøv at ændre det via youtube... Altså fra privat til offentligt.


Gaming PC:
Microsoft Windows 10 Professional 64-bit
Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz
2x4GB Kingston HyperX Genesis PnP @ 1600MHz
MSI Z77A-G45
Sapphire HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5
64GB Kingston SSD + 1TB Samsung HDD
Dell Ultrasharp 23" U2312HM

3

lørdag, 16. marts 2013, 15:21


Jeg har været på YT fra min computer af og gået ind under mine to videoer. De står begge som offentlige.

WINDOWS 7 64
CORSAIR SSD FORCE SERIES 3 120GB
INTEL CORE I5 2500K 3.30GHZ 6MB S-1155
ASUS P8P67 DELUXE B3 P67 S-1155 ATX
8GB CRUCIAL DDR3 BALLISTIX TACTICAL 1600MHZ
GIGABYTE GEFORCE GTX 580 1536MB
CORSAIR TX 750W
XIGMATEK DARKNIGHT CPU KØLER
AOC 24"

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.