Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 4. december 2012, 17:04


Hej Tweak

Jeg har en HTC Desire og vil gerne hører om det er muligt at blokere sms og opkald fra et nummer.

Jeg har kigget lidt rundt på nogle apps, men ville lige hører om i ikke kunne anbefale nogen (helst gratis) før jeg bare henter et tilfældigt.

Ved at man i nogen tilfælde kan ringe til ens udbyder og få nummeret spærret derfra, men hvis der bare er en app der kan gøre det, synes jeg det er godt nok

Håber i kan hjælpe


2

tirsdag, 4. december 2012, 17:34


Jeg har ikke selv brugt sådan en applikation da jeg har det indbygget i den ROM jeg bruger, men jeg vil foreslå Mr. Number-Block.

Den har et pænt layout og gode ratings, men der findes jo så mange andre, hvad med at prøve dig frem? :)

Den her ser også simpel ud, og har en endnu bedre ratings.


3

tirsdag, 4. december 2012, 17:49


#1 tak for det hurtige svar.

Og ja havde også overvejet bare at prøve mig frem, men hvis der var en der havde god erfaring med en apps der bare virkede perfekt, ville det være lidt lettere. Ellers er det jo lidt af en jungle med alle de forskellige der nu er.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.