Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 14. august 2012, 21:59


God aften

Uanset hvad jeg gør, får jeg notifikationer via Facebook appen på min Galaxy S III smartphone. Har slået fra at jeg vil have notifikationer ved beskeder, vækopslag, kommentarer, venneanmodninger, vennebekræftelser, invitationer, venne i nærheden, billed-tags, applikationsanmodninger og grupper.

Faktisk alt det man kan.. Til trods for det får jeg fortsat forskellige notifikationer.


2

torsdag, 3. januar 2013, 19:16


Har du ikke mulighed for at smide "baggrundsdata" fra ? Så stopper den da med at synkronisere konstant.


3

torsdag, 3. januar 2013, 20:18


Fik problemet løst da jeg fik en ny version af Facebook applikationen, selv om man så lige skal starte forfra med at slå alt fra

Facebook fungerer åbenbart ganske fint selv om man slår baggrundsdata fra, notifikationerne får man stadigvæk hvis man ikke slår det direkte fra i Facebook appen.


4

mandag, 7. januar 2013, 15:33


Mener også - efter at have udforsket på min egen telefon, at der ikke er noget der hedder baggrundsdata på de nyere telefoner men derimod kaldes det automatisk synkronisering. Men ja, det virker umiddelbart som om at dine indstillinger inde i synkronisering ikke arbejder sammen med de manuelle indstillinger via facebook.
Men godt du fik det klaret.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.