Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 31. maj 2012, 11:46


Kære Tweakers

Jeg er meget i tvivl om hvad jeg skal købe.

Jeg har skrevet mig og til SG3'eren som jeg har haft ventet på. Men så så jeg lige at asus padfone nu kommer til Danmark i løbet af næste måned også.

Jeg er utrolig meget i tvivl om hvad jeg skal købe. De koster stort set det samme hvis jeg køber tab'en med til telefonen, hvilket jeg helt klart har tænkt mig da jeg også gerne vil have mig en tablet igen, efter jeg har solgt min ipad.

Jeg ønsker ikke at bruge mere en 5000,-.

Lige pt. hælder jeg mest til asus, da jeg er stor asus fan, både omkring deres design og andre produkter (har også asus bærbar). Samtidig får jeg både mobil og tablet, for samme pris som for 1 stk. SG3.

Jeg har pt. en htc desire HD, ønsker noget der er nyere og hurtigere, og der ved jeg at SG3'eren ikke skuffer, dog synes jeg ikke jeg har fået denne WOUW effekt da SG3'eren udkom, har nok højere forventninger.

Men er meget i tvivl, håber i kan hjælpe mig lidt i den rigtige retning :)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.