Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 4. april 2012, 23:54


Hey Tweakers :)

Da jeg skal have mig en smartphone ville jeg lige i den forbindelse høre hvilken i ville vælge, jeg ser lige på HTC One X og Sensation XE, umiddelbart ville jeg jo mene at One X'en var smartest at vælge da den bl.a. har Quadcore og en bedre og skarpere skærm, men ville da lige spørge tweakerne inden jeg endegyldigt vælger :)

-Søren


2

torsdag, 5. april 2012, 00:33


Mellem de to ville jeg tage One X, mest på grund af den større skærm, bedre opløsning og så Tegra 3, men Quadcore er jo også godt :)


3

torsdag, 5. april 2012, 00:36


Præcis, tænkte jeg også! :D
Det bliver sku den, så var jeg ikke helt ude at skide :P


puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

4

torsdag, 5. april 2012, 09:27


helt klart One X hvis du ska vælge igemmen de to phones der.

har selv en LG Optimus 2X med Nvidia Tegra 2 chip i, går der noget ged i firmware update så tager jeg blot batteriet ud, kobler min phone til min pc via usb holder begge volume knapper nede og når phonen starter op så starter jeg Nvidia's Recovery program så køre min rooted phone igen :D

håber HTC's One X kan det samme.


5

torsdag, 5. april 2012, 20:58


Af de to kan det da kun være HTC One X.

Havde hands on til CeBit, lækker smartphone


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.