Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 10. juni 2011, 10:07


Jeg har det irriterende problem at når jeg trækker mobilen op af lommen, så lægger den nogle gange på, fordi man kan swipe modsat af "tag telefonen"

Jeg kan se på nettet at flere har det problem, men nogen affærdiger det med at det ikke kan lade sig gøre :P Nu har jeg testet det på mit knæ med lock-skærmen og den er sikker hver gang.. Det gør ikke noget telefonen kan låse sig op, men det er irriterende at komme til at lægge på og så skulle ringe tilbage med det samme (optaget/telefonsvarer/ventetid/arghh!)

Jeg har læst nogle indlæg på nettet, med nogle besværlige apps der koster penge og gør "tag telefonen" besværlig.. Jeg vil egentlig helst bare slukke for muligheden at kunne swipe opad

http://forums.t-mobile.com/t5/myTouch-4G…ect/td-p/661955
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915177

Simpel vandret swipe ville også være okay, hvis det kan lade sig gøre nemt..


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.