Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 6. oktober 2010, 21:45


Hej jeg skal have en ny mobil, og tænkted i nørder ;) kunne hjælpe. Skal jeg vælge Htc Desire, eller Legend eller Samsungs nye galkaxy s? :D


P.S Begrund venligst :D

Htc Desire - CustomRom
Acer Aspire 5739g
Acer Aspire T180-2e74

2

onsdag, 6. oktober 2010, 22:20


Hvad er dit budget?
Vil du købe uden abo. eller med?
Hvad skal du bruge den til? skal du bare snakke og sende sms, så kan de mobiler du har valgt være overkill.


3

onsdag, 6. oktober 2010, 23:50


kommer self. an på hvad budget ligger på og hvilket tlf. selskab du vil køre med (hvis der skal være abo med i købet).

Har selv en HTC desire som jeg er ganske tilfreds med, og med åbning for betalingsprogrammer til android om ikke så længe, så bliver den bedre. Hvad angår gratis programmer på android marked så er der nogle guldklumper imellem. Den alm. HTC desire er rimelig snappy, også med film og 3D grafik, selv rimelig komplekse ting kan den nemt klare, fx. live stream fra dr.dk (når det rent faktisk virker :()
det eneste jeg har oplevet der indtil videre han hive den i knæ, er hvis man kører tonsvis af programmer på samme tid, men så længe du har en task killer app installeret, så er det ikke noget at bekymre sig om.
Samtidig er der et godt kamera + 720p video recording :)
Problemet med den almindelige Desire er dog bagdækslet, når man tager det af kan det godt føles en smugle "billigt" i og med at man bliver bange for at det knækker...

Desire HD er en lidt redesignet HTC desire med lidt større skærm og lidt mere RAM (768 MB vs. 576 MB), ellers er der stort set samme specs.

Desire Z er mere eller mindre en "light" model af Desire og Desire HD med mindre CPU (800 MHz vs 1 GHz) og lidt mindre RAM (512 MB)

Galaxy S kan jeg ikke sige så meget om, da jeg ikke lige kender så meget til kvaliteten på Samsung telefoner...

Iphone 4 er jeg ikke så glad for... Skærmen og byggekvaliteten er helt i orden, men du bliver tvunget til at hente Apple's programmer (itunes) og har som udgangspunkt kun Apple's app store at gå til for nye programmer. En jailbreaked iphone er noget sjovere at gå til, da du ikke har Apple til at ånde dig op og ned ad nakken konstant. Hvis du har planer om at bruge din kommende telefon til at surfe på nettet bland andet, så styr uden om denne... iphone 4 har "glemt" at tage Flash med i løbet, noget som efterhånden burde være standard på alle enheder der kan bruges til at surfe på nettet med.
Er du til at spille spil og lytte til musik, så er den ganske storartet.

HTC hero er i sig selv en god telefon, dog underdimensioneret i forhold til Android 2.x, det samme med Legend. Android 2.x er noget mere CPU glad en 1.x versionerne, og jeg anbefaler ikke en mobil med en CPU under de 7-800 MHz til android 2.x, da det trækker ydelsen en del ned på OS'et

AMD FX 6300
8 GB Crucial DDR3-800
Gigabyte 970A-DS3P
AMD Radeon R9 270X

4

torsdag, 7. oktober 2010, 07:23


jojo mit budget kan dække en iphone 4 u abbonoment ;) så det er bare et spørgsmål om den bedste :D

Htc Desire - CustomRom
Acer Aspire 5739g
Acer Aspire T180-2e74

5

torsdag, 7. oktober 2010, 07:56


HTC Desire HD kommer til DK i næste uge, den kan jeg godt anbefale :)


6

fredag, 8. oktober 2010, 18:39


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karga
HTC Desire HD kommer til DK i næste uge, den kan jeg godt anbefale :)


Har du prøvet den da ? Eller "anbefaler" du den udfra Specs/Reviews ?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.