Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 27. juli 2010, 17:31


Hej!

Jeg købte i fredags en playstation 3, men da mine midler ikke er de største pt. må jeg nøjes med at spille ps3 med min Samsung Syncmaster 931BW, som IKKE understøtter HDMI. Derfor har jeg købt en omformer hdmi-dvi og et hdmi kabel for at få vist billede. Jeg vidste godt at dvi ikke bærer lyd, så dette måtte jeg undvære. Men jeg har nu købt et 3D Sound USB-jack stick omformer lignede, som jeg har sat i playstation 3'en.

Problemet ligger i at der ingen lyd er - stadig. Kun når jeg er inde i Indstillinger - Tilbehørsindstillinger kan jeg hører mig selv snakke igennem headsettet. Så snart jeg går tilbage igen forsvinder alt lyd. Der er heller ingen lyd imellem hvert menu-skift. Jeg er helt på bar bund, da lyd aldrig har været min stærke side eller sagt mig noget, men lyd skal der jo til når man skal game :-p

Håber på noget hjælp!
- Mvh.
Kasper


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.