Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 16. december 2009, 20:00


Tjah...overskriften siger vel det hele. Virker PS3-spil købt i USA?

Anders

---------------------------------------------------------------
Bærbar computer
10 fingre
2 øjne
1 hjerne
---------------------------------------------------------------

2

onsdag, 16. december 2009, 20:11


Ja.

Købte GTA IV da jeg var på ferie i orlando og det spiller max :) Min bror købte også et (red faction måske..) og det er der ingen problemer med heller. Mener ikke der er regionskoder på ps3 spil, sååå no worries :)

EDIT:
Wiki link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Regional_lo…es_and_consoles

Citeret

Like the PSP, the PlayStation 3 is region free for gaming when it comes to PS3 games. All games available for the PlayStation 3 are region free, however backward compatibility modes (i.e. PlayStation 1 and 2 games) are region locked. Blu-ray Disc and DVD region codes are also enforced.[5] While the PS3 does have hardware regional lockout support,[3] Sony apparently has no intentions to use it.

B&W DM683 - B&W HTM62 - Onkyo TX-NR616 - Samsung UE55ES7005 - Synology DS212 - PlayStation 4 - OpenElec @ Rpi2

3

onsdag, 16. december 2009, 20:13


Jeg læste på nettet at det står spilproducenterne frit for at lave regionskoder, men er det noget de gør eller er der stor chance for spillene virker.

Anders

---------------------------------------------------------------
Bærbar computer
10 fingre
2 øjne
1 hjerne
---------------------------------------------------------------

4

søndag, 17. januar 2010, 01:23


Det er korrekt, at producenterne selv kan vælge, om der skal være regionskoder på. Som hovedregel er alle PS3 spil regionsfri, så spil fra USA kan godt afspilles.

Der er dog et spil (som jeg selvfølgelig ikke kan huske nu), som kom med regionskode, hvilket skabte kæmpe ramaskrig, så det sker nok ikke igen foreløbigt :P


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.