Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 28. november 2009, 17:37


Vi har sat to af de populære Xbox 360 Elite spilkonsoller med en 120GB harddisk inklusiv spillet Gears of War 2, Pure og Lego Batman the video game, der hver har en værdi af over 2000 kr. på højkant.


Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at oprette din egen bruger her på siden og have skrevet mindst fem indlæg og været aktiv inden for den sidste måned i forumet. Det er altså gratis at deltage.


Konkurrencen kører frem til den 20. januar 2010 hvor de to heldige vindere udtrækkes.


Eksisterende brugere deltager automatisk i konkurrencen på samme vilkår.


Du kan oprette din bruger her helt gratis


Bemærk ændret præmie. Der er nu tale om en Xbox 360 Elite med 120GB harddisk og et spil bundle bestående af tre spil.
For at deltage skal man bo i Danmark, og præmien sendes også kun som pakke i Danmark. Personer tilknyttet Tweak.dk kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen udtrækkes den 23. januar 2010 og offentliggøres her på siden inden den 27. januar 2010. Hvis vinderen ikke giver sig til kende inden 7 dage udtrækkes der en ny vinder af konkurrencen.

Snyd med oprettelse af flere brugere vil føre til udelukkelse af konkurrencen hvis det opdages.

Der tages forbehold for ændringer.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.