Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 29. juni 2009, 14:08


Hej Folkens. Vi har lige fået trådløs hjemme.
Den trådløse router står 3 meter væk fra min playstation. Kan sagtens oprette forbindelse til internettet med min PS3, med lukket dør til mit værelse har jeg en signalstyrke på 80%.
PS3'en er det eneste trådløse element i huset, resten kører på LAN kabler, men hvordan kan det være at min PS3 mister internetforbindelsen af og til?
Er det Routerens indstillinger den er gal med, eller er det mine playstation indstillinger.

Laver jeg internetforbindelses check på min PS3, så laver den enten timeout på forbindelsen til Adgangspunktet eller UPnP.

Er der nogle af jer kloge hoveder der kan hjælpe, for det er sgu lidt nederen at være godt i gang med et onlinespil og så lortet disconnecter.På forhånd tak.

Stephan Nielsen


2

mandag, 29. juni 2009, 16:26


Det kunne meget vel være i samme boldgade som mit problem: http://tweak.dk/forum/thread.php?threadid=115183

Så du kan måske læse med der.. Hvilken router har du?

(forresten, så er én tråd altså rigeligt...)


3

mandag, 29. juni 2009, 21:56


prøvet at skifte til et andet kanal?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.