Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 11. februar 2009, 15:11


Jeg har lige formateret og cod 4 er så blevet installeret igen. Jeg har derfor til en start lagt min gemte "players mappe" ind i det nye spil, hvor jeg så også kunne finde min profil. Det er så her problemet opstår, da følgende fejl dukker op:
" An error occurred while reading the stats data. Your stats have been reset. "

Jeg har efterfølgende været inde i "options" på profilen og sætte min cdkey ind, da har læst mig frem til det nok kunne være problemet.. men heller ikke dette hjalp.

Har prøvet at installerer det igen og igen forfra, men den kommen frem med samme fejl.. Ved ikke hvad jeg kan gøre for at få min gamle rank frem igen..

Synes efterhånden jeg har prøvet alt..


Håber der er nogen der kan hjælpe..


2

onsdag, 11. februar 2009, 23:23


Har du proevet at starte cod uden nogen profil -> lav en profil med samme navn som den gamle -> connect til en server -> quit cod og overskrive den nye players mappen med din gamle

<< Wolfdale @ 4.0 // GTX 285 @ 2x22" >>

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.